[ad_1]
طرزتهیه پای مرنگ لیمو
روش پخت پای مرنگ لیمو
پای یکی از شیرینی های خوشمزه ی پرطرفدار میباشد، پای مرنگ لیمویی را می توانید حداکثر یک روز قبل آماده کنید. نباید خیلی زودتر از زمانه سرو آن را تهیه کنید.
پای مرنگ لیمو:
مواد لازم برای تهیه ی پای مرنگ لیمو :
شکر دانه ریز | 1 فنجان + 6 قاشق غذاخوری |
آرد همه منظوره | 1/4 فنجان |
نشاسته ذرت | 3 قاشق غذاخوری |
نمک | یک چهارم قاشق چایخوری |
آب | 2 فنجان |
آب لیمو تازه | یک چهارم فنجان |
تخم مرغ، سفیده و زرده سوا شده | 3 رقم |
کره بدون نمک | 1 قاشق غذاخوری |
پوست لیمو | 1 قاشق غذاخوری |
خمیر پای پخته و خنک شده | 1 رقم |
مواد لازم برای پای مرنگ لیمو
روش آماده سازی پای مرنگ لیمو :
فر را با دمای 200 درجه فارنهایت گرم کنید. سپس در یک قابلمه، 1 فنجان شکر، آرد، نشاسته ذرت و نمک را با هم مخلوط کنید. با همزن خوب بزنید تا ترکیب شوند. آب و آبلیمو را هم بزنید و با حرارت میانه آن را بپزید و مرتباً هم بزنید تا زمانی که مخلوط غلیظ شوند. غلظت آن باید تا حدی باشد که پشت قاشق را بپوشاند.
مواد را با هم مخلوط کنید و روی گاز قرار بدهید
در یک کاسه کوچک، زرده های تخم مرغ خود را هم بزنید و به آرامی مقداری از مخلوط داغ را افزایش کنید، و پایان مدت آن را مخلوط کنید. مخلوط تخم مرغ را دوباره در قابلمه بریزید و به مدت 1 لحظه مرتباً هم بزنید و بپزید. باید غلظت مواد مشابه پودینگ شود.
سپس مخلوط را از روی حرارت بردارید و کره و پوست لیمو را به آن افزایش کنید. هم بزنید تا مخلوط شود، سپس داخل نان پای آماده شده بریزید.
زرده را به مواد غلیظ شده افزایش کنید
برای تهیه مرنگ، سفیده را در یک کاسه بزرگ هم بزنید تا کف کند. (آسان ترین کار مطمئناً این میباشد که در میکسر یا با همزن دستی انجام شود.) 6 قاشق غذاخوری بقیه شکر را به صورت قاشق، قاشق افزایش کنید. مخلوط کردن را ادامه بدهید تا قله های سفت در آن شکل بگیرد.
مرنگ را با احتیاط روی مایع داغ پهن کنید. پایان اقبال های پای را باید بپوشانید در صورت متمایلشدن می توانید روی آن را به صورت نامنظم در آورید. سپس آن را در فر از قبل گرم شده به مدت 5 لحظه قرار بدهید یا تا زمانی که قله های روی مرنگ کمی قهوه ای شوند. تمرکزفکر کنید هنگام لمس مرنگ شما سفت شود. در حین پخت آن را بچرخانید تا به صورت یکسان طلایی شود.
سپس از داخل فر خارج کنید و اجازه بدهید در دمای اتاق خنک شود تا کاملاً سرد شود. اگر نمی خواهید آن را فوراً سرو کنید. 3-6 ساعت قبل از سرو در یخچال به صورت رو باز قرار بدهید.
مرنگ را تهیه کنید و کاملا روی آن قرار بدهید
نکات و ترفندهای پای مرنگ لیمویی :
• من این پای لیمو تارت را دوست دارم و از نسخه اصلی آن شیرین تر میباشد. اگر می خواهید تارت شما کمی ترش تر باشد، آب را نصف فنجان کاهش دهید و آب لیمو را نصف فنجان افزایش دهید.
• هنگام افزودن مرنگ باید مطمئن باشید که مواد تارت شما داغ باشد، تنها توجه داشته باشید که باید مرنگ را به اندازه کافی سریع درست کنید تا بتوانید آن را به پای افزایش کنید در حالی که هنگام پر کردن داغ میباشد.
• مطمئن شوید که مرنگ را تا لبه های نان تارت پهن کرده اید. این سبب می شود که مرنگ شما جمع و کوچک نشود.
• پای از شیرینی هایی میباشد که شما باید حداکثر 1 روز آن را درست کنید، نه زودتر از این زمانه. هرچه پای بیشتر در یخچال نگهداری شود، مرنگ چسبنده تر می شود. نان پای را می توانید زودتر درست کنید.
زمانی که پای مرنگ لیمویی شما پخت آن را برش بزنید و میل کنید
بها غذایی برای 1 برش از پای مرنگ لیمو :
اندازه سرو: 1 برش
کالری: 298
شکر: 35 گرم
سدیم: 232 میلی گرم
چربی: 9 گرم
چربی اشباع شده: 4 گرم
چربی اشباع نشده: 4 گرم
چربی ترانس: 0 گرم
کربوهیدرات ها: 52 گرم
فیبر: 0 گرم
پروتئین: 3 گرم
کلسترول: 78 میلی گرم
منبع: بیتوته
[ad_2]