طرز تهیه انواع ترشی یونانی

[ad_1]

 طرز تهیه ترشی سنتی یونانی, طرز تهیه تورسی

طرز تهیه ترشی سنتی یونانی

نحوه آماده سازی ترشی یونانی

ترشی های یونانی به روش های متفاوتی تهیه می شود، در ادامه با 2 روش تهیه ی آن آشنا می شوید.

طرز تهیه ترشی سنتی یونان (تورسی)

مواد لازم برای تهیه ی ترشی یونانی :

 گل کلم 1 رقم
 شلغم میانه 2 رقم
 هویج  6 رقم
 خیار کوچک  6 رقم
 فلفل قرمز بلند شیرین  6 رقم
 فلفل سبز سریع و بلند 6 رقم
 کرفس 1 ساقه
 سرکه  1 لیتر + 1 لیوان
روغن زیتون 1 فنجان
نمک غلیظ 3 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه تورسی ترشی سنتی یونانی :

سبزیجات را خوب بشویید. هویج ها را پوست بگیرید. گل کلم ها را برش های کوچک بدهید.

شلغم ها را به مکعب های 1 سانتیمتر در 2 سانتیمتر برش بدهید. بقیه سبزیجات را به جز فلفل سبز، به صورت مورب به صورت برش های 1 سانتی خرد کنید.

پایان سبزیجات را با مقداری نمک و آب در یک لگن قرار بدهید و بگذارید یک شب بمانند. روز بعد شیشه ها را با قرار دادن چند ثانیه در یک کاسه آب جوش استریل کنید. پایان شیشه ها را تنها با سبزیجات و نه مایع مانده پر کنید.

بیشتر:  روش های تهیه مربا شاتوت مفید برای مبتلایان به کم خونی

بالای هر شیشه، فلفل های سبز سریع و بلند را قرار دهید.

شیشه ها را با آبجوش سرد شده و سرکه پر کنید و سپس سبزیجات را در بالا با روغن زیتون بپوشانید. شیشه ها را مهر و موم کنید.

یک کاسه بزرگ را کمی بیش از نیمی از آب پر کنید و بگذارید تا جوش بیاید.

پارچه ای را در کف قابلمه قرار دهید و شیشه های کاملا مهر و موم شده را به صورت وارونه در قابلمه قرار بدهید.

و اجازه بدهید به مدت 20 لحظه بجوشد. شیشه ها را بردارید و بگذارید تا خنک شوند.

بعد از خنک شدن، می توانید آنها را بلافاصله استفاده کنید. پس از باز شدن در شیشه آن را داخل یخچال قرار بدهید.

در صورت میل‌کردن می توانید به آب و سرکه مقداری نمک هم افزایش کنید.

طرز تهیه ترشی یونانی:

انواع ترشی یونانی, روش درست کردن ترشی یونانی

درست کردن ترشی یونانی

مواد لازم برای ترشی یونانی :

 زیتون شور سبز و سیاه  2 پیمانه
 گل کلم  3 پیمانه
 فلفل دلمه ای رنگی  1 پیمانه
 قارچ ریز شده  2 پیمانه
 موسیر  نصف پیمانه
 سیر  نصف پیمانه
 فلفل سریع خرد شده  نصف پیمانه
 هویچ 1 پیمانه
ذرت های کوچک حلقه شده 1 پیمانه
سرکه 1 پیمانه
روغن زیتون 1 پیمانه
نمک 2 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز 1 قاشق غذاخوری
زردچوبه به مقدار لازم
سیاه دانه 2 قاشق غذاخوری
بیشتر:  دستور تهیه ترشی اسپانیایی

 

طرز تهیه ترشی یونانی :

برای تهیه ی ترشی یونانی ابتدا زیتون شور را صاف کنید و اجازه بدهید آب آن کشیده شود و خشک شود. همه ی سبزیجات را به شکل دلخواه خرد کنید و بشویید و اجازه بدهید آب آن ها کشیده شود.

گل کلم، فلفل دلمه ای رنگی، قارچ های ریز شده را با کمی سرکه و آب به مقدار کم بجوشانید و صاف کنید.

موسیر خرد شده، سیر خرد شده، و فلفل سریع خرد شده و هویج خرد شده و بی بی کورن (ذرت کوچک) حلقه شده، همه ی مواد خشک را باید با هم مخلوط کنید.

روغن زیتون و سرکه و نمک و فلفل قرمز و کمی زردچوبه و سیاه دانه را با هم مخلوط کنید، این چاشنی ترشی شما شده میباشد و داخل کاسه پاک و خشکی و ترشی ها را به صورت لایه ای و یا مخلوط بریزید.

بیشتر:  طرز تهیه پای مرنگ لیمویی تک نفره

در پایان چاشنی ترشی را روی آن بریزید. اگر روی مواد ترشی را چاشنی سرکه نپوشانده بود باز سرکه روی آن بریزید. آن را به مدت 2 هفته در یخچال قرار بدهید.

و پس از آن مدت می توانید از آن استفاده کنید.

مواد لازم برای ترشی یونانی,انواع ترشی یونانی

نکته هایی برای تهیه ی ترشی یونانی

نکاتی برای تهیه ی ترشی یونانی :

پختن گل کلم و مواد ترشی سبب زود آمدن ترشی می شود. برای خوش رنگ شدن ترشی از سرکه سفید استفاده کنید.

 اگر دوست دارید مواد ترشی سفت تر باشد لازم به جوشاندن نیست و یا خیلی کم اجازه بدهید که بجوشد. هرگز آن ها را زیاد نجوشانید زیرا نرم می شوند و سبب خرد و زشت شدن مواد می شود.

 پس از باز کردن ترشی اگر روی مواد آن سرکه نبود سرکه بریزید تا از خشک شدن مواد پیشگیری کند.

 

منبع: بیتوته

[ad_2]

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه انواع ترشی خرفه

[ad_1] طرز تهیه ترشی خرفه طرز تهیه انواع ترشی با خرفه ترشی خرفه را میتوانید …