آشنایی با خواص آروگولا

[ad_1]

خاصیت آروگولا, آشنایی با خواص آروگولا

آروگولا از سبزیجات چلیپایی و صلیبی می باشد

فواید آروگولا شابانک برای بدن

آروگولا حاوی پروتئین، چربی، ویتامین K، کلسیم، ویتامین C و همچنین حاوی مقداری آهن، فولات، منیزیم، پتاسیم و پرو ویتامین A میباشد.

آشنایی با خواص آرگولا

خوردن انواع میوه ها و سبزیجات به دلیل مقادیر بالای آنتی اکسیدان، فیبر و مواد شیمیایی، خطر بسیاری از بیماری های را کاهش می دهد.

تحقیقات به طور خاص آروگولا و سایر سبزیجات چلیپا (به سبزیجات صلیبی شکل که به تازگی به دلیل خاصیت ظاهری مخالف سرطان افزایش یافته میباشد گفته می شود که گروه بزرگی از گیاهان جوراجور هستند و طعم های بی نظیر و زورمند ای دارند، نام صلیب را به این دلیل گرفته اند که شکوفه های این گیاهان شبیه به صلیب میباشد سبزیجات صلیبی حاوی: آرگولا، بوک چوی یا کلم چینی، کلم بروکلی، کلم یا جوانه ی بروکسل، کلم، گل کلم، تربچه و شلغم هستند که همه ی آن ها فواید زیر را دارا هستند :

از فواید آروگولا می توان اشاره کرد که آروگولا، از قلب شما محافظت می کند، می تواند به کنترل وزن، سلامت چشم کمک کند، خطر سرطان را کاهش می دهد، به هضم غذا کمک می کند، به کنترل فشار خون کمک می کند، از دیابت پیشگیری می کند، ویتامین و کلسیم برای استخوان های سالم ارائه می دهد، برای پوست شما مفید میباشد، عملکرد ورزشی را افزایش می دهد، به عنوان یک سم زدایی عالی عمل می کند، به کاهش التهاب در بدن کمک می کند و ممکن میباشد عملکرد شناختی را سلامت بخشد.

• خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد

در حالی که یک رژیم غذایی سالم و سرشار از سبزیجات، خطر ابتلا به سرطان در شخص را کاهش می دهد، مطالعات نشان داده میباشد که گروه های خاصی از سبزیجات می توانند مزایای خاص مخالف سرطانی داشته باشند.

سبزیجات چلیپایی منبع گلوکوزینولات ها هستند که مواد حاوی گوگرد هستند. گلوکوزینولات ها مسئول طعم تلخ گیاهان و قدرت مبارزه با سرطان را دارند. بدن گلوکوزینولات ها را به طیف وسیعی از ترکیبات مفید از جمله سولفورافان تجزیه می کند.

محققان دریافته اند که مواد غذایی حاوی سولفورافان می تواند به عنوان بخش قابل توجهی در درمان سرطان در آینده به شمار بیاید.

گزارش ها، رژیم های غذایی حاوی سبزیجات چلیپایی را با کاهش خطر ابتلا به سرطان پستان، سرطان روده بزرگ، سرطان ریه، سرطان پروستات و موارد دیگر مرتبط می دانند. با این حال، تحقیقات محدود میباشد و دانشمندان قبل از تأیید این مزایا، به شواهدی با کیفیت بالا نیاز دارند.

سبزیجات چلیپایی که به آسودگی شناخته می شوند حاوی کلم بروکلی، گل کلم، کلم پیچ، کلم، جوانه بروکسل، کلم قمری و شلغم هستند. انواع کمتر شناخته شده حاوی آروگولا، بوک چوی و شاهی میباشد.

خواص آروگولا,فواید آروگولا

آروگولا دارای کلسیم و ویتامین K میباشد

• پیشگیری از پوکی استخوان

آروگولا دارای چندین ماده مغذی اصلی و برای سلامت استخوان ها، استخوان سازی و جذب  و دفع کلسیم از بدن مفید میباشد. آرگولا دارای کلسیم و ویتامین K میباشد و سلامت استخوان را سلامت می بخشد، همچنین به نیاز روزانه شخص به کلسیم کمک می کند.

بیشتر:  خواص ژل آلوئه ورا + روش های استفاده از ژل آلوئه ورا برای پوست

• درمان دیابت

چندین مطالعه نشان داده میباشد که خوردن سبزیجات خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را در شخص کاهش می دهد. که سبزیجات دارای برگ سبز بینهایت مفید هستند.

یک مطالعه در لوله آزمایش نشان داد که عصاره آروگولا اثرات مخالف دیابتی در سلول های عضلانی اسکلتی موش دارد. آنها با تحریک جذب گلوکز در سلول ها این تاثیر را ایجاد کردند.

بعلاوه، آروگولا و سایر سبزیجات چلیپایی منبع خوبی از فیبر هستند، که به تنظیم گلوکز خون کمک می کنند و ممکن میباشد مقاومت به انسولین را کاهش دهند. غذاهای حاوی فیبر بالا سبب می شود که افراد برای مدت طولانی تری حس سیری بیشتری داشته باشند، به این معنی که می توانند در مقابله با پرخوری کمک کنند و اشتها را کم کنند.

• سلامت قلب

مصرف سبزیجات، به ویژه سبزیجات چلیپایی، دارای اثرات محافظتی بر قلب هستند.

طبق گزارشات، رژیم های غذایی غنی از سبزیجات چلیپایی، سالادها و سبزیجات برگ سبز با کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی ارتباط دارند.

علاوه بر این، در مطالعه ای دیگر منتشر شده میباشد که مصرف رژیم غذایی حاوی سبزیجات چلیپایی می تواند تصلب شرایین را در زنان مسن کاهش دهد. تصلب شرایین یک بیماری شایع میباشد که در آن پلاک ها در رگ ها جمع می شوند و خطر ابتلا به مشکلات قلبی عروقی را در شخص افزایش می دهد.

اثرات محافظتی قلب این سبزیجات ممکن میباشد به دلیل غلظت بالای ترکیبات گیاهی مفید از جمله پلی فنول ها و ترکیبات ارگانیسم گوگرد باشد.

خواص داورئی آروگولا, درباره ی آروگولا

آروگولا سلامت قلب را بالا می برد

• آروگولا می تواند به کنترل وزن کمک کند

افرادی که مقدار زیادی آروگولا می خورند به احتمال زیاد وزن ثابتی دارند و کمتر گرفتار افزایش وزن هستند. می دانید چگونه؟ دلیل این امر آن میباشد که آروگولا یک سبزی کم کالری میباشد.

از همه مهمتر، مقدار فیبر و کربوهیدرات کمتری دارد (تنها 3.7 گرم) – بنابراین، نیازی نیست نگران افزایش وزن باشید. به طور خلاصه، شما باید به طور منظم در سالادها و وعده های غذایی خود را از این گیاه استفاده کنید.

• سلامت چشم

حاوی لوتئین و زاگزانتین میباشد. این دو ماده مغذی از چشم در مساوی نور شدید و اشعه ماورا بنفش محافظت می کند و در عملکرد از اختلالات بینایی پیشگیری می کند.

همه ی این مواد مغذی از بینایی محافظت می کنند و در مساوی تخریب ماکولای وابسته به سن و دید در شب محافظت می کنند. ماده مغذی مهم دیگری که نباید از آن غافل شویم اسیدهای چرب امگا 3 میباشد. آروگولا حاوی 170 میلی گرم، امگا 3 در 100 گرم میباشد. امگا 3 به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می کند و احتمال ایجاد آب مروارید را کاهش می دهد.

بیشتر:  آشنایی با خواص سرکه سفید

• برای زنان باردار مفید میباشد

حاملگی زمانی میباشد که مادران باردار باید آهن، فولات، کلسیم، پروتئین، ویتامین ها، منیزیم و روی بیشتری مصرف کنند. پایان این مواد مغذی را می توان با مصرف مقدار مناسبی از آروگولا بدست آورد. در واقع، آروگولا حاوی حدود 97 میکروگرم فولات میباشد آروگولا در هفته های اولیه حاملگی برای رشد جنین مفید میباشد و می تواند از نقص لوله عصبانی در نوزادان پیشگیری کند.

شناخت خواص آروگولا,بهترین خواص آروگولا

کمک به هضم غذا از فواید آروگولا میباشد

• به هضم غذا کمک می کند

اگر گرفتار سوء هاضمه هستید، مایعات و فیبر موجود در آروگولا به شما کمک می کند. آروگولا حاوی 91.71 گرم مایع و 1.6 گرم فیبر میباشد. محتوای فیبر زیاد میباشد و برای پوشش روده، خصوصا روده ی بزرگ و سایر اندام های گوارشی نیز مفید میباشد. همچنین، غذاهای حاوی فیبر بالا ممکن میباشد سرطان روده بزرگ، کولیت اولسراتیو و خطر دیورتیکولیت را کاهش دهند.

قلیایی بودن، آروگولا ph بهینه بدن را بازیابی می کند. مطالعات نشان می دهد که ph بهینه برای سیستم گوارشی ما حیاتی میباشد.

• به کاهش و کنترل فشار خون کمک می کند

فواید قلبی آروگولا با کاهش کلسترول، تری گلیسیرید و دیابت ایستاده نمی شود. آنها همچنین فشار خون را کاهش می دهند – یک عامل خطر مهم برای بیماری های قلبی. –  آروگولا حاوی مقدار زیادی کلسیم و منیزیم میباشد. مواد معدنی ضروری رگ های خونی را گشاد کرده و سطح فشار خون را سالم نگه می دارد. همچنین، مقدار قابل توجهی پتاسیم دارد که می تواند به کاهش خطر فشار خون کمک کند.

• برای پوست شما مفید میباشد

عصاره آروگولا زمینه طولانی مدتی در درمان و پیشگیری از بیماری های پوستی مشابه اگزما، خشکی پوست و آکنه دارد. افزودن برگ ها و روغن هسته دانه به رژیم غذایی می تواند از پوست در مساوی اشعه ماورا بنفش و اثرات آن محافظت کند. دلیل این امر این میباشد که آروگولا پر از آنتی اکسیدان و ترکیبات مخالف التهاب میباشد.

همچنین گفته می شود که سبب افزایش انعطاف پذیری و کشش سلولی شود. در صورت مصرف منظم، می توانید از مزایای مخالف پیری آن نیز استفاده کنید.

آشنایی با خواص آروگولا, فایده های آروگولا

از خواص آروگولا می توان به افزایش طول سن اشاره کرد

• ممکن میباشد سال ها به طول سن شما بیفزاید

سبزی ها نه تنها به شما کمک می کنند بهتر زندگی کنید، بلکه ممکن میباشد چند سال دیگر به زندگی شما بیفزاید. مطالعات اخیر علمی نشان داده میباشد که خوردن غذاهای غنی از فیبر ممکن میباشد میزان مرگ و میر را 17 تا 19 درصد کاهش دهد. زیرا با انبوهی از مواد مغذی تقویت کننده ی طول سن مشابه ویتامین C، امگا 3 و آنتی اکسیدان همراه میباشد. مصرف آروگولا یکی از خوشمزه ترین و سالم ترین راه های افزایش طول سن میباشد.

بیشتر:  خواص برنج سفید و قهوه ای

• عملکرد ورزشی را افزایش می دهد

در کنار ویتامین ها، فیبر و آنتی اکسیدان ها، آروگولا منبع خوبی از نیترات میباشد که بدن ما برای کاهش جریان اکسیژن از لگن به عضلات نیاز دارد. تحقیقات نشان می دهد که افزایش مصرف نیترات ممکن میباشد در طی تمرینات با استواری بالا و عملکرد زیاد را آسان کند. به علاوه، ویتامین K موجود در آروگولا برای صدمات استخوانی یا رشد غضروف مفید میباشد. به همین دلیل گیاه آروگولا برای ورزشکاران بینهایت توصیه می شود.

برخی دانشمندان حتی معتقدند که مصرف نیترات ممکن میباشد زندگی بیماران گرفتار به بیماری های قلبی عروقی یا مشکلات تنفسی مشابه آسم را سلامت بخشد. آن را به عنوان سالاد بخورید یا به اسموتی های پروتئینی افزایش کنید تا از همه فواید آن بهره مند شوید.

• آروگولا یک سم زدایی عالی میباشد

به لطف ویتامین C، کلروفیل و آنتی اکسیدان ها، آروگولا می تواند بدن شما را از شر سموم خلاص کند. آروگولا دارای کلروفیل بینهایت بالایی میباشد و می تواند به پیشگیری از صدمه سلولی و صدمه کبدی ناشی از آفلاتوکسین، ماده سرطان زا کمک کند. علاوه بر این، فلزات سنگین، مواد شیمیایی سخت و آفت کش هایی را که از راه غذا داخل سیستم شما می شوند خنثی می کند.

مواد مغذی آروگولا همچنین نقشی اساسی در تنظیم آنزیم هایی که رادیکال های آزاد را از بین می برند، دارند. عملکرد این میباشد که؟ کبد و بدن سالم بدون بیماری. اثرات قلیایی و سم زدایی آروگولا همچنین از بدن در مساوی سرطان، پیری و بیماری های قلبی محافظت می کند.

فواید آروگولا,خاصیت آروگولا

آروگولا را می توانید به صورت خام و پخته مصرف کنید

• به کاهش التهاب در بدن کمک می کند

آروگولا یک گیاه مخالف التهاب عالی میباشد. قدرت مخالف التهابی آرگولا از ایندول-3-کاربینول و اروسین (یک ایزوتیوسیانات) حاصل می شود. مطالعات حیوانی تاثیر مهاری اروین را بر روی سیتوکین ها و آنزیم های پیش التهاب نشان داد. با مهار آنزیم های التهابی و واسطه ها، درد و دردهای مرتبط با بیماری های التهابی را کاهش می دهد.

امگا 3 در آروگولا همچنین به کاهش سیگنال های درد ارسال شده به مغز کمک می کند.

• آروگولا می تواند آلزایمر را سلامت بخشد

با افزایش سن، توانایی های شناختی ما آغاز به کاهش می کند و به تدریج از بین می روند. مطالعات نشان می دهد که مصرف 800 میکروگرم فولات به طور منظم ممکن میباشد آلزایمر را در سالمندان کاهش دهد، آروگولا می تواند این کار را به آسودگی انجام دهد.

مردم معمولاً آروگولا را به صورت تازه و خام به سالادها افزایش می کنند اما همچنین درست مشابه سایر سبزیجات برگ دار می توان آن را در انواع غذاها و اسموتی ها و ساندویچ ها استفاده کرد.

می توانید آن را پس پاک کردن و آب‌کشیدن در یخچال به مدت چند روز نگهداری کنید.

 

منبع: بیتوته

[ad_2]

مطلب پیشنهادی

پلانتین چیست؟ خواص و مضرات پلانتین

[ad_1] میوه پلانتین پلانتین چیست و اختلاف پلانتین با موز پلانتین یا موز پختنی از …